Welkom bij MVH Vloeren, een ervaren en dynamisch bedrijf te Waalwijk gespecialiseerd in alle Parket, Laminaat en PVC- vloeren. MVH Vloeren richt zich voornamelijk op de particuliere markt en is gekend voor een perfecte plaatsing en een goede service. Deze plaatsing gebeurt door zelfstandige medewerkers. Wij nodigen U uit om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze toonzaal. Wij werken uitlsuitend op afspraak zodat, wij een passend advies op maat kunnen geven.

Met vriendelijke groeten
MVH Vloeren
 


Thys houten vloeren en parket. De topkwaliteit Eiken vloeren zijn te verkrijgen in diverse mooie sorteringen. Thys vloeren zijn uitermate geschikt voor diverse ondervloeren, waaronder  vloeren uitgerust met vloer verwarming/ koeling.Door een afwerking te kiezen in de toonzaal komt uw vloer “kant en klaar” binnen waardoor u na vakkundige plaatsing meteen volop kunt genieten van uw nieuwe vloer. 


 

Sense PVC vloeren zijn een nieuwe aanwinst voor de particuliere en zakelijke markt. Sense PVC vloeren zijn te verkrijgen in een brede en traditionele uitvoering en zijn rondom afgewerkt met een vellingkant.Sense PVC is uitermate waterbestendig en uitermate geschikt voor het leggen in combinatie met een vloerverwarming/ koeling.

 


Waar elegantie en rustiek, nautisch en La Dolca Vita elkaar ontmoeten in een stijvol samenspel tussen een warme en solide bruikbaarheid. Met onze top kwaliteit laminaat is de keuze aan U! Richt Uw huis in met persoonlijkheid.We bieden U fantastische laminaat designs en kwaliteit om trots op te zijn, De My Floor 2018 laminaat collectie vereningd een elegant design en een authentieke look van echt hout, met de voordelen van een top kwaliteit, moderne laminaat vloer.De vloeren zijn sterk,behoeven weinig onderhoud en zijn duurzaam.

 

 

Over ons
Contact
Showroom
Sence PVC Vloeren
Thys parket
Thys laminaat
My Floor laminaat
Bezoekersadres:

Mvh Vloeren
Westeinde 42
5141 AD Waalwijk

Contactgegevens:

Tel 06-51498387
info@mvhvloeren.nl

 

Website gemaakt door Alex Schalken   Beeldmateriaal: Fotografie Saskia